Gör dina din röst hörd. Vinn en Neat Frame!

På Visualised tror vi att framtidens kommunikationsplattformar och mötesrum kan förvandlas genom gemensamma insatser och delade erfarenheter. Därför vänder vi oss till dig – de riktiga experterna som använder dessa tekniker varje dag.

Vi har skapat en kort undersökning för att samla in dina åsikter och erfarenheter kring användningen av videomöten, chatt, whiteboard, telefoni, kontaktcenter och mötesrum. Din feedback är ovärderlig och kommer direkt att påverka hur vi tänker för att anpassa våra produkter och tjänster för att bättre möta dina behov.

Och det bästa? Genom att dela med dig av din åsikt är du med i tävlingen om att vinna en Neat Frame

Hur deltar jag?

Det är enkelt – fyll i formuläret här till höger svara på några korta frågor. Det tar bara några minuter, och dina svar kommer att göra stor skillnad.

Vinnare

Vi presenterar vinnare här på visualised.se samt via mail och sociala medier den 30/4 2024

Om Neat Frame

Neat Frame är en innovativ videokonferensenhet designad för hybridarbetsmiljöer, med en 15,6-tums pekskärm och en 50MP kamera för klara möten. Den är kompatibel med både Microsoft Teams och Zoom Rooms, vilket gör den till en flexibel lösning för kommunikation och samarbete. Unikt är att Neat Frame kan fungera som en digital receptionist eller för ankomstregistrering med Zoom, samt stödja Teams Frontdesk, vilket breddar dess användningsområden från traditionella videomöten till att förbättra besöksupplevelsen i företagsmiljöer. Dess enkla användning, tillsammans med funktioner för att dämpa bakgrundsljud och dess eleganta design, gör Neat Frame till ett optimalt verktyg för att effektivisera dagliga arbetsuppgifter och möten, samtidigt som det frigör datorn för andra uppgifter och bidrar till en organiserad arbetsyta.

Neat Frame Virtual Receptionist Zoom

Neat Frame Virtual Front Desk med Microsoft Teams