Start / Videomöten / Workvivo

Workvivo: Det digitala hjärtat i din organisation

Letar du efter ett verktyg som revolutionerar internkommunikationen och stärker företagskulturen? Workvivo erbjuder en dynamisk kombination av sociala nätverksfunktioner och en plattform för anställdas engagemang, designad för att inspirera och sammanföra ditt team. Med fokus på användarvänlighet och högsta säkerhetsstandarder, inklusive GDPR-kompatibilitet, säkerställer Workvivo att varje anställd känner sig ansluten och värderad, oavsett varifrån de arbetar. Välkommen till Workvivo – där arbete möter engagemang och företagskultur blomstrar.

Kommunikation som fungerar för alla

Det finns många sätt att kommunicera och synkronisera din personal, från skrivbord till frontlinje, med en digital plattform.

Aktivitetsflöde
Digital Skyltning
Livesändningar

Podcast
Chatt
Nyhetsbrev

Främja en känsla av tillhörighet

Skapa en starkare koppling mellan dina anställda, deras kultur och värderingar. Uppnå detta genom en enhetlig medarbetarupplevelse som prioriterar erkännande och engagemang.

Socialt flöde
Evenemang
Hej-video

Mål & värdering
Shout-outs
Utrymmen

Den första människocentrerade intranätsplattformen

Vårt moderna sociala intranät effektiviserar kommunikationen, gör det enkelt att hitta resurser och ökar produktiviteten. Till skillnad från reliker från det förflutna – människor använder det faktiskt.

Dokument
Sidor (Wiki)
App-startare

Sök
100+ integrationer
API ramverk

Insikter för att främja engagemang och bibehålla intresse

Samla in anställdas åsikter, feedback och känslor med hjälp av multi-touch-metoder som når och engagerar människor i realtid.

Undersökningar
Instrumentbrädor
Omröstningar

Läs & bekräfta
Innehållsanalys
Införande

Kontakta en expert!

Önskar du mer information om Workvivo?
Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig inom kort.