Våra kunder

Inspireras av andra!

För oss är kunden alltid i fokus. Vi är måna om att skapa tjänster och användarupplevelser som bygger långsiktiga relationer och bästa möjliga affärsnytta. Vi är stolta över alla våra kunder – här kan du hitta några kundberättelser och hur vi tillsammans möjliggjort framtidens arbetsplats.

Zoom X till Offentlig verksamhet

Visualised rullar ut ZoomX till offentlig verksamhet i Sverige.
Zoom X ersätter specifikt MS Skype och Teams . Kunden tillsammans med Visualised och Zoom har fungerat tillsammans för att uppfylla TIA som rekommenderas av Europeiska datatillsynsmannen (EDPS).

Kunden valde Zoom X på grund av sin överlägsna säkerhet och dataskydd men också på grund av sin användarupplevelse. Zoom X drivs i EU och kommer att leverera samma tjänster och funktionalitet inklusive möten, chatt, whiteboarding, webbseminarier, Zoom Rooms och Zoom Phone. Zoom X från Visualised kommer att göra det möjligt för de anställda att samarbeta tillförlitligt och säkert och uppfylla integritetskrav. Genom att ersätta flera äldre samverkanssystem kommer kunden också att dra nytta av:

● Bättre stödja samhället av döva eller hörselskadade eller talskadade i staden genom att erbjuda språktolkning, översättning och transkription i videokommunikation

● Tillhandahålla en bättre arbetsmiljö för personal inom den offentliga sektorn som ökar medarbetarnas glädje, minskar personalomsättningen och minskar pendlingstiden

Tjänsten omfattar en tjänsteleverans till initalt 16 000 användare.

Oriflame Cosmetics

Oriflame Cosmetics är ett ledande internationellt direktförsäljande kosmetikföretag som grundades i Sverige 1967. Idag finns Oriflame i över 60 länder och är marknadsledande i över hälften. De erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter av hög kvalitet och en unik affärsmöjlighet för dig som vill starta din egen verksamhet.

Visualised fick uppdraget att förenkla och standardisera hur mötesrum med MS Teams. Tjänsten levereras helt som en funktion med fast månadskostnad​. Tjänsten omfattar drift av mötesrum, rumsbokning, digital signage samt övrig förvaltning såsom service & support, löpande förändringar utifrån verksamhetsbehov. Även kontor i andra länder inom EU har nu också etablerat denna nya standard, levererad av Visualised. ​

Rejlers

Rejlers är en av Nordens ledande teknikkonsulter. Med spetskompetens hjälper de företag, myndigheter och andra organisationer att möta morgondagens samhällsutmaningar. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Förenade Arabemiraten har Rejlers 2600 experter inom teknikområden som energi, industri, infrastruktur och fastigheter.

Visualised fick uppdraget att skapa ett gemensamt arbetssätt för möten, förenkla och standardisera support och underhåll. Tjänsten levereras helt som en funktion​. Tjänsten omfattar drift av mötesrum, rumsbokning, digital signage samt övrig förvaltning såsom service & support, löpande förändringar utifrån verksamhetsbehov.

Embracer Group

Embracer Group är en global grupp av entreprenörsdrivna företag i spel- och underhållningsindustrin. Genom deras decentraliserade modell ger de entreprenörer och kreatörer de resurser de behöver för att realisera sin fulla potential. Med huvudkontor i Karlstad har Embracer Group mer än 15 731 kollegor i över 40 länder och en historik av organisk och förvärvad tillväxt.

Visualised fick äran att leverera mötesplatser med ett gemensamt arbetssätt till nya kontoret i Karlstad. Tjänsten baseras på vår smarta paketering av mötesutrustning tillsammans med tjänsteåtaganden. Tjänsten omfattar drift av mötesrum, rumsbokning, service & support.

Håll dig uppdaterad

Önskar du att få spännande nyheter och inbjudningar till våra kommande event?
Anmäl dig till nyhetsbrevet här nedan!

Nyhetsbrev