Start / Videomöten / Zoom Events

Zoom Events: En plattform för samarbete

Zoom Events ger dig en allt-i-ett-plattform för hybrida eller helt digitala event med kraften att skapa upplevelser som deltagarna kommer att älska.​ Planerar du större event så som mässor eller konvent så är Zoom Events plattformen för dig.

Bygg ditt virtuella eller hybridevenemang

Använd vår steg-för-steg-event byggare för att skapa och anpassa ditt evenemang samt stärka er digitala närvaro, bygg ut dina sessioner och ladda upp talare med lätthet.

Hantera biljettförsäljning och evenemangsregistrering med lätthet

Skapa betalda eller fria virtuella evenemang med anpassningsbar registrering och inbyggda biljettalternativ. Skapa biljetter för specifika sessioner eller publik och lägg till möjligheten för evenemangsdeltagare att donera till en välgörenhetsorganisation eller skapa företagsmatchning.

Arrangera en mängd olika evenemang

Ställ in kostnadsfria eller betalda, externa marknadsföringsevenemang eller interna medarbetarevenemang. Schemalägg dina händelser att vara ensessions, multi-sessions eller samtidiga sessioner, en eller flera dagar, med möjligheten att lägga upp inspelningar efter händelsen.

Främja kontakter och sponsorer

Ge dina deltagare möjligheten att bygga sin egen nätverksprofil, chatta och få kontakt med andra deltagare och initiera en-mot-en-möten. Tillåt dina eventsponsorer att sätta upp Expo Booths och bygga ut sin egen sponsorsektion inom eventet.

Få samlad data

Spåra evenemangs registrering, närvaro, engagemang, biljettintäkter och mer. Zoom Events har analyser för att hjälpa dig att förstå ditt events resultat och förbättra dina virtuella händelser i realtid.

Fler funktioner i Zoom Events

Expo

I vår digitala Expo interagerar evenemangsdeltagare med ev. sponsorer, deltar i livekonversationer och utforskar Expo bås. Båsrepresentanter eller eventsponsorer kan vara värd för flera samtidiga konversationer i en monter, och deltagare kan förhandsgranska dessa möten innan de bestämmer sig för att gå med.

Backstage

Backstage är en mötesplats för evenemangsvärdar och paneldeltagare som enkelt kan flytta in och ut ur en session. Det är ett utrymme för evenemangshantering bakom kulisserna för produktions- och evenemangsteamet.

Branding

Se till att alla dina eventsessioner ser professionella ut med Session Branding. Förbered virtuella bakgrunder, namntaggar och splashbild bakom deltagare för att utöka ditt företags branding i sessionerna.

Nätverkande

Nätverk är en av de viktigaste faktorerna som driver deltagare att ansluta till ett evenemang, men att hitta rätt personer att få kontakt med kan vara en utmaning. Zoom Events nätverksfunktioner hjälper deltagarna att granska andra eventdeltagare inför eventet, rikta in sig på nyckelpersoner som de vill komma i kontakt med och få ut det mesta av sin eventupplevelse.

Kontakta en expert

Önskar du mer information om Zoom Events?
Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig inom kort.