Start / Tjänster / Konsultativa tjänster

Konsultativa tjänster

Vårt professionella team är hjärtat av Visualiseds tjänster. Vi hjälper er först att definiera era behov, sedan utvecklar vi praktiska sätt att lösa dem med vår expertis. Låt oss avlasta din personal, samtidigt som ni uppnår önskade resultat.

Onboarding

Se till att nya verktyg anammas på nolltid. Vårt unika onboarding team hjälper er verksamhet att komma igång med era nya system och tjänster.

Upphandlingsstöd

Står ni inför en upphandling av samarbetstjänster eller mötesplatser? Vårt team hjälper er med kravspecifikation och upphandlingsstöd.

Implementation

När nya verktyg introduceras är det av stor vikt att personalen känner sig trygg. Vår implementation hjälper er att bli bekanta med era nya verktyg.

Integrationer

Har ni viktiga system eller behov av nya funktioner? Vi hjälper er att uppfylla behovet och anpassa lösningen efter era önskemål.

Arkitektur

Våra experter inom systemdesign för mötesplatser finns tillgängliga för era behov och önskemål. Vi hjälper er från idé till verklighet.

Platsbesiktning

Står ni inför en flytt eller förändring av ert kontor? Vårt stöd hjälper er att planera el, kanalisation och nätverks. Vi hjälper er att spara tid och pengar för ett lyckat projekt.

Kontakta en expert!

Önskar du mer information om konsultativa tjänster?
Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig inom kort.