Våra tjänster

Tjänster för din arbetsplats

Att bygga starka relationer är själva kärnan i varje lösning vi levererar. Vi prioriterar era önskemål och behov. Med vår expertis når ni målen i varje projekt.

Konsultativa tjänster

Låt vårt team av experter vara er resurs och hjälpa er med allt från onboarding, implementation, arkitektur, upphandlingsstöd, integrationer och mer.

Cloud Key – Kontrollera era kryptering och nycklar

Krypteringsnycklar måste hanteras oavsett om data finns on-prem eller i ett moln. Vår tjänst Cloud Key är krypteringsnycklar som gör det möjligt för organisationer att säkra data i vila med kryptering över sina molnapplikationer utan att kompromissa med affärsfunktionaliteten.

Event & Webinar

Har ert företag behov av stöd i digitala event och webinar? Vi erbjuder full support och expertis, samt stöttar er genom alla steg till ett framgångsrikt event.

Flowity – Analysera hur arbetsytor och utrymmen nyttjas

Maximera användningen av dina utrymmen genom att få en unik inblick i hur ditt kontor, dina arbetsytor och mötesrum används med AI baserad computer vision.

Utbildning

Våra utbildningar säkerställer att era anställda får den utbildning de behöver för att effektivt arbeta. Vi hjälper dem att lära sig funktionerna som gör varje möte till en inspirerande och produktiv händelse.

Support, drift & förvaltning

Vårt erfarna team av specialister står till er tjänst, från tekniska frågor till användarfrågor och utmaningar. Tillsammans säkerställer vi en fungerande arbetsplats.

Håll dig uppdaterad

Önskar du att få spännande nyheter och inbjudningar till våra kommande event?
Anmäl dig till nyhetsbrevet här nedan!

Nyhetsbrev