En total samarbetsplattfporm

Zoom en konsekvent samarbetsplattform

Visualised är Svensk och Nordisk partner och integratör av Zoom.
Vi gör video- och webbkonferenser friktionsfria med en säker och enkel plattform för video- och ljudkonferenser, meddelanden och webinars över mobil-, dator- och konferensrums. Läs mer om våra tjänster och vad vi kan göra för er nedan

Nordic for Zoom

Samarbetsplattformen med drift i Norden

Visualiseds tjänst Nordic for Zoom erbjuder en tjänst som möter de stränga säkerhetskraven och sekretessbehoven många statliga myndigheter, regioner, kommuner och företag har. Med Nordic for Zoom har ditt företag friheten att välja mellan drift i Visualiseds datacenter i Sverige eller att köra lösningen i sitt eget datacenter, vilket ger fullständig kontroll och anpassning efter din organisations specifika behov.

Zoom X

Säkert samarbetsverktyg för offentlig verksamhet

Zoom X för offentlig verksamhet erbjuder ett komplett samarbetsverktyg för offentlig verksamhet. Vi levererar ett säkert verktyg för videomöten, webinars, teamchatt, whiteboard, konferensrum och mer. Anställda kommer att älska Zoom och möjligheten att kommunicera i ett verktyg oavsett enhet.

Zoom Contact Center

Zoom Contact Center hjälper företag att leverera snabba, exakta och mycket personliga kundupplevelser som driver lojalitet.

Optimera din kundservice med Zoom Contact Center – den ultimata lösningen för effektiv kommunikation och överlägsen kundupplevelse!

Zoom One

En plattform för samarbete

Zoom One erbjuder ett komplett samarbetsverktyg till ditt företag eller organisation. En komplett plattform för videomöten, webinars, teamchatt, whiteboard, konferensrum och mer.

Zoom Phone

Zoom Phone är ett funktionsrikt molntelefonsystem för företag av alla storlekar.

Zoom Phone är ett funktionsrikt molntelefonsystem för företag av alla storlekar. Det är enkelt att distribuera och använda på dator, mobil enheter, stationära eller bordstelefoner. Zoom Phone kopplar ihop traditionella PBX-funktioner med intelligent samtalsdirigering, IVR, samtalsinspelning, delade linjer och mer för att ge dig ett robust VoIP-telefonsystem.

Zoom Spaces

Videomötesrum, arbetsplatsbokning & mycket mer

Moderna arbetssätt kräver modern teknik för mötesplatser på arbetsplatsen. Zoom Spaces ger ditt företag alla fördelar med Zoom till alla utrymmen – på kontoret, i klassrummet eller hemma. Vi har en komplett plattform där all teknik hanteras från ett och samma ställe. Välj Zoom Spaces för en totalupplevelse från bokning av arbetsplatsen, mottagandet i receptionen och funktionerna i mötesrummen.

Zoom Events

Oslagbara event och webinarier

En allt-i-ett-plattform med kraften att skapa virtuella och hybridupplevelser som deltagarna kommer att älska.​