Start / Videomöten / Zoom One

Zoom One: En plattform för samarbete

Söker du efter en samarbetsplattform? Zoom one har alla funktioner ditt team behöver för ett kreativt arbete och samarbete. Videomöten, Webinars, Team Chatt, Whiteboarding, Telefoni, E-post och Kalender samt mycket mer!

Förenkla ditt sätt att arbeta

En lättanvänd kommunikationsplattform
Minska slöseri med tid som går fram och tillbaka mellan appliceringarna. Zoom One ger dig en sömlös, automatiserad användarupplevelse från din mobila enhet eller skrivbord.

Smarta samarbetsverktyg
Strömlinjeformade funktioner ger dig möjlighet att initiera ett samtal eller möte från en chatt, samarbeta på en whiteboard från skrivbordet eller rummet och se om en kollega är tillgänglig med närvaro.

Arbeta var som helst
Njut av kommunikationsverktyg som sömlöst stödjer en hybrid arbetskraft och balans mellan arbete och privatliv. Växla mellan enheter med ett enda klick och ta enkelt telefonsamtal och videomöten när du är på språng med vår fullfjädrade mobilapp.

Samarbetsprogram som ger dig valmöjligheter

Robusta integrationer
Vår app marknadsplats, färdiga integreringar och API:er gör det enkelt för dig att ansluta till de verktyg du redan arbetar med och anpassa dig i takt med att ditt företags behov förändras.

Anslut till enheter och rum
Strömlinjeformade funktioner ger dig möjlighet att initiera ett samtal eller möte från en chatt, samarbeta på en whiteboard från skrivbordet eller rummet och se om en kollega är tillgänglig med närvaro.

Skala för att stödja en stor publik
Njut av kommunikationsverktyg som sömlöst stödjer enhybrid arbetskraftoch balans mellan arbete och privatliv. Växla mellan enheter med ett enda klick och ta enkelt telefonsamtal och videomöten när du är på språng med vår fullfjädrade mobilapp.

Otroliga verktyg i en applikation

Videomöten

Zoom Meetings sammanför team med videointeraktioner ansikte mot ansikte, skärmdelning, chatt, textning och mer. Dess smarta och inkluderande videokonferensfunktioner ger dig självförtroendet att se och låta som bäst och få alla att känna sig inkluderade.

Team Chatt

Zoom Team Chat är där konversationer och samarbete sker utanför virtuella möten och telefonsamtal. Skicka direktmeddelanden eller gruppmeddelanden, håll team informerade och projekt i rörelse med fildelning och videomeddelanden, och ha kul med kollegor med emojis och gifs.

Whiteboard

Zoom Whiteboard tillhandahåller en samarbetsplattform där team kan brainstorma, planera och lära sig. Dess beständiga, virtuella whiteboard-gränssnitt gör det enkelt för team att komma på idéer var som helst före, under och efter möten med klisterlappar, ritverktyg, kommentarer och mer.

Zoom Phone

Zoom Phone är ett funktionsrikt molntelefonsystem för företag av alla storlekar. Det är enkelt att distribuera och använda på en mobil enhet, stationär eller bordstelefon. Den kopplar ihop traditionella PBX-funktioner med intelligent samtalsdirigering, IVR, samtalsinspelning, delade linjer och mer för att ge dig ett robust VoIP-telefonsystem.

E-post & Kalender

Samla all din viktiga kommunikation och schemaläggning på ett ställe. Oavsett om du använder Microsoft 365, Google eller Zoom Mail and Calendar Service, har du alla dina affärskommunikationsverktyg i centrum.

Kontakta en expert!

Önskar du mer information om Zoom One?
Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig inom kort.