Kom igång med
Zoom Webinar

Under denna onlinekurs lär du dig allt om att organisera, ställa in och hantera ett Zoom Webinar.

Bli ett Webinarproffs!

Under denna onlinekurs lär du dig allt om att organisera, ställa in och hantera ett Zoom Webinar. Nå en större publik, lär dig att sätta upp ett webinar, både tekniskt och innehållsmässigt. Skapa professionella webinar-upplevelser. Bli bekant med Zoom applikationen, skapa en starkt agenda och anslut till varje webinar med förtroende!

Programmet

  • Övning 1: Komma igång med Zoom Webinar
    Lär dig allt om att ställa in, schemalägga, delta och alternativen under ett Zoom-webinar, få information om när du använder vilka funktioner och olika webinar-roller.
  • Övningssession : Anordna ett Zoom-webinar själv under tillsyn av Visualised.
  • Övning 2: Bli en Zoom Webinar Proffs
    Alla funktioner, tips och tricks för att göra rätt förberedelser, att hantera webinar-teamet, att ha publikens uppmärksamhet och hur du effektivt förmedlar ditt budskap till deltagarna.
  • Lathund
  • Frågor och svar

För vem?

Denna kurs är speciellt anpassad för organisationer med webinar-ambitioner! Alla som organiserar webinarier är välkomna: från marknadsförare och evenemangschefer, HR-teamet och produktcheferna. En IT-bakgrund är inte nödvändig, men du måste ha ett betalt Zoom-konto med en webinar-licens. Har du inte detta kan du köpa licens av Visualised

Denna kurs erbjuds för upp till 10 deltagare per grupp . Vill du ha mer information? Fyll i formuläret så kommer vi återkomma till dig så snart vi kan.

Boka utbildning

Vi svarar gärna på alla dina frågor och funderingar.