Start / Mötesrum / Mötesrum

Mötesrum

Ett mångsidigt konferensrum för personliga eller hybrida möten. Vårt paket för mötesrum ger dig skarpt ljud och video, maximal effektivitet och en sömlös trådlös presentation för din bärbara dator. Är du ute efter en professionell lösning till dina konferensrum så är detta paketet för dig

Funktioner

  • En knapptryckning för att ansluta till mötet
  • Trådlös presentation från Zoom eller Teams
  • Allt-i-ett ljudlimpa med kamera, mikrofon och högtalare
  • Certifierad för Zoom Rooms och Teams Rooms
  • Levereras tillsammans med rumskontroller

4-10 personer

Upp till 2 skärmar

Unika funktioner i vår leverans

Fånga alla deltagare automatiskt

Neat Symmetry presenterar alla i mötesrummet lika, oavsett om de sitter, står eller rör sig. Genom att fokusera personer via AI gör Neat Symmetry det möjligt för deltagare att delta i konferensrum utan att att behöva fokusera på tekniken

Rör dig fritt i rummet

Att sitta för länge är inte bra för vår hälsa. Även under korta perioder kan minskat blodflöde till hjärnan påverka vår förmåga att tänka, koncentrera sig och lära. Våra enheter ger dig möjlighet att stå upp, sträcka dig eller gå runt för bättre välbefinnande, i vetskap om att du alltid syns och hörs perfekt.

Anpassa ljud och kamera efter rummet

Neat Boundary tar bort oron för att bli distraherad av andra aktiviteter som händer runt omkring dig. Genom att ställa in en virtuell bredd och djup för ditt mötesutrymme undviker kameran och mikrofonen att upptäcka, automatiskt rama in och följa personer som inte är en del av ditt möte.

Det bästa för två världar

Våra enkla och eleganta banbrytande videoenheter är anpassade för Zoom Rooms och Microsoft Teams Rooms, som hjälper till att göra dina mötesupplevelser så bra de kan vara genom att se till att du och dina kollegor alltid ser ut, låter och mår bra.