Klassrum

Rum för utbildning, seminarier och träning för fysiska deltagare och distansdeltagare bör innehålla tydligt ljud och video så att du enkelt kan höra läraren eller instruktionsmaterial, oavsett om du är fysiskt där i rummet eller inte. När deltagare i rummet och på distans enkelt kan se och höra varandra skapar det en ökad känsla av gemenskap genom samarbete och interaktion. Vårt paket för klassrum ger dig skarpt ljud och video, maximal effektivitet och en sömlös trådlös presentation för din bärbara dator.

Funktioner

  • En knapptryckning för att ansluta till mötet
  • Trådlös presentation från Zoom eller Teams
  • Allt-i-ett 65″ enhet med touchskärm, kamera, mikrofon och högtalare
  • Certifierad för Zoom Rooms och Teams Rooms
  • Fungerar med Zoom och Teams Whiteboarding

15-20 personer

Touchskärm

Unika funktioner i vår leverans

Fånga alla deltagare automatiskt

Neat Symmetry presenterar alla i mötesrummet lika, oavsett om de sitter, står eller rör sig. Genom att fokusera personer via AI gör Neat Symmetry det möjligt för deltagare att delta i konferensrum utan att att behöva fokusera på tekniken

Rör dig fritt i rummet

Att sitta för länge är inte bra för vår hälsa. Även under korta perioder kan minskat blodflöde till hjärnan påverka vår förmåga att tänka, koncentrera sig och lära. Våra enheter ger dig möjlighet att stå upp, sträcka dig eller gå runt för bättre välbefinnande, i vetskap om att du alltid syns och hörs perfekt.

Anpassa ljud och kamera efter rummet

Neat Boundary tar bort oron för att bli distraherad av andra aktiviteter som händer runt omkring dig. Genom att ställa in en virtuell bredd och djup för ditt mötesutrymme undviker kameran och mikrofonen att upptäcka, automatiskt rama in och följa personer som inte är en del av ditt möte.

Det bästa för två världar

Våra enkla och eleganta banbrytande videoenheter är anpassade för Zoom Rooms och Microsoft Teams Rooms, som hjälper till att göra dina mötesupplevelser så bra de kan vara genom att se till att du och dina kollegor alltid ser ut, låter och mår bra.