Start / Mötesrum / Fokus

Fokus

Mindre fokusrum erbjuder ett privat och avskilt utrymme för fokuserat personligt och fjärrstyrt lagarbete är utmärkta för ad hoc-användning. Vad du behöver i ett fokusrum är skarpt ljud och video, maximal effektivitet och en sömlös trådlös följeslagare för din bärbara dator.

Funktioner

  • En knapptryckning för att ansluta till mötet
  • Trådlös presentation från Zoom eller Teams
  • Allt-i-ett enhet med kamera, mikrofon och högtalare
  • Certifierad för Zoom Rooms och Teams Rooms

1-2 personer

Unika funktioner i vår leverans

Fånga alla deltagare automatiskt

Neat Symmetry presenterar alla i mötesrummet lika, oavsett om de sitter, står eller rör sig. Genom att fokusera personer via AI gör Neat Symmetry det möjligt för deltagare att delta i konferensrum utan att att behöva fokusera på tekniken

Rör dig fritt i rummet

Att sitta för länge är inte bra för vår hälsa. Även under korta perioder kan minskat blodflöde till hjärnan påverka vår förmåga att tänka, koncentrera sig och lära. Våra enheter ger dig möjlighet att stå upp, sträcka dig eller gå runt för bättre välbefinnande, i vetskap om att du alltid syns och hörs perfekt.

Anpassa ljud och kamera efter rummet

Neat Boundary tar bort oron för att bli distraherad av andra aktiviteter som händer runt omkring dig. Genom att ställa in en virtuell bredd och djup för ditt mötesutrymme undviker kameran och mikrofonen att upptäcka, automatiskt rama in och följa personer som inte är en del av ditt möte.